Θερμαντικά όλων των ειδών. Panel - Κονβέκτορες - Σόμπες - Καλοριφέρ. Δείτε τα όλα στην κατηγορία ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Γιατί να έχετε κινητό και tablet όταν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο σε μόνο μία συσκευή

Η τηλεοπτική ψυχαγωγία περνάει σε άλλη διάσταση όταν προβάλεται μέσα από τις τηλεοράσεις της νέας γενιάς

Η νέα τάση στην τεχνολογία των φορητών υπολογιστών ακούει στο όνομα Tablet. Εδώ θα βρείτε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Κλιματισμός για όλες τις κατηγορίες. Από τον απλό εξοπλισμού ενός δωματίου ή σπιτιού εώς ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση για εμπορικούς χώρους. 

Η Εταιρία

Η Εταιρεία Γ.& Σ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στο εμπόριο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, στον δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό τομέα του λιανικού εμπορίου στην Κυψέλη. Εχει καταφέρει να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύσκολα χρόνια της κρίσης. 
 
Η Γ.& Σ..ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες.Η νέα γενιά φέρνει τις ιδέες της και τις δυνατότητές της, και η παλαιά  την στηρίζει άριστα με τη πείρα της.
 
Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, με αποτέλεσμα να έχει χαμηλά κόστη και  Χαμηλές τιμές προς όφελος του καταναλωτή.
 
Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα στην διάθεση σας για πληροφορίες που αφορούν τόσο τα προϊόντα μας όσο και την τεχνική τους κάλυψη.
 
Οι Συσκευές έχουν ανταγωνιστικές τιμές και καλύπτονται από τις εγγυήσεις των αντιπροσωπειών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και email:
 
Τ. 2108820380
 
 
Διεύθυνση καταστήματος:
Στ. Μαυρομάτη 14, Α.Κυψέλη
 
 
Ωράριο Επικοινωνίας:
Δε - Πα: 09:00 - 19:00
 

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣΠραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσα από το περιβάλλον που προσφέρει η τράπεζα Eurobank Greece 

 

ΧΑΡΤΗΣ

Location map